Čiščenje hiše: Odpravljanje bolezni, ogovarjanj in težav

Kako očistiti dom negativne energije in pritegniti srečo

Čiščenje hiše: odpravljanje bolezni, ogovarjanj in težav

Dom je prostor moči in zaščite pred neprijaznim zunanjim svetom. Znotraj svojih zidov si lahko vsakdo napolni baterije in dopolni zalogo energije, včasih pa se v dom prebijejo tokovi negativne energije, ki se jih je treba znebiti.

Svoj dom lahko zaščitite pred nadlogami, preženete bolezni in preprečite, da bi vanj sami vstopili ljudje, ki si želijo zla. Zahvaljujoč preizkušenim ritualom bo vsakdo lahko očistil svoj dom, se znebil tračev, neuspehov in celo bolezni. Strokovnjaki priporočajo odgovoren pristop k energijskemu čiščenju bivalnega prostora, da v hiši ne bo prostora za negativnost.

Kako očistiti hišo bolezni

Ne le celovito čiščenje in higiena bosta pomagala pri obvladovanju prehladov in virusnih bolezni. S pomočjo preprostega, a učinkovitega rituala se boste lahko spopadli z boleznimi, vključno s tistimi, ki jih pošiljajo slabovoljci. Če želite to narediti, morate vzeti metlo, jo namočiti v slano raztopino, posušiti in z njo pomesti celotno hišo, ne da bi zamudili en kotiček. Med pometanjem preberite zapis:

»Bolezen pometem iz hiše, zlo izženem iz vsakega vogala. Ne glede na to, kdo prinese okužbo v hišo, se bom znebil vsega. Moja hiša je moja trdnjava, moja hiša je moja moč. Naj bo tako!."

Vse smeti odložimo v ločeno vrečko in jih odnesemo iz hiše, metlo pa temeljito speremo s tekočo vodo in pustimo, da se posuši. Nato nanjo privežemo rdeče in zelene trakove, jih položimo ob vrata s palicami navzgor in rečemo:

"Bolezen ne bi smela biti v moji hiši in moja družina ne bi smela biti bolna."

Čiščenje hiše pred ogovarjanjem

Z zlobnimi jeziki se lahko spopadete s ključavnico. Za en dan je odprta v soli skupaj s ključem. Nato ključavnico odstranimo, jo očistimo soli in zataknemo na kljuko vhodnih vrat ali obesimo na žebelj nad vhodom v hišo. Grad je zaklenjen in pravi:

»Čez vsaka usta bom vrgla šal. Slab govor zaklenem s ključavnico, ne poznam milosti. Kdor pride v mojo hišo z ogovarjanjem, bo zaradi tega odšel. Kdor bo začel širiti govorice o meni in moji družini, bo postal žrtev lastnega zlobnega jezika.”

Ključ zavržemo, ključavnico pa pustimo viseti, da varuje hišo in družino pred zlobnimi jeziki in ogovarjanjem.

Navadna sol bo pomagala tudi pri soočanju z ljudmi, ki ne poznajo takta. Raztresejo jo pred vhodom v hišo z besedami:

»Govor ni sladek, ne hrani svojih ustnic z medom. Za vsako hudo besedo je funt soli.”

Preberi tudi: Pomen vaše hišne številke v numerologiji

Ritual za odparvljanje težav

Urok, ki ga preberete med temeljitim čiščenjem prostorov, vam bo pomagal pomesti neuspehe in se spopasti s težavami. Da bi to naredili, se vodi izgovori:

»Čista voda ne umije le obraza. Opral bom vsak kotiček – težave bom spral v svet in jih odnesel iz hiše.”

Umazano vodo je treba vreči čez prag ali sprati v odtok z besedami:

"V moji hiši ne bo težav; v moji hiši je veliko sreče."

Talismani, namenjeni privabljanju blaginje, bodo prav tako pomagali pritegniti srečo in blaginjo v vaš dom ter se znebiti niza nesreče. Ustvarjeni so z lastnimi rokami, tako da v hiši ne ostane negativna energija.

V hiši ne sme biti prostora za negativnost, kar pomeni, da morate ohraniti harmonijo in udobje. Nauki Feng Shui vam bodo pomagali pri soočanju s težavami in odprli dostop do pozitivne energije, zahvaljujoč kateri lahko vsakdo pravilno razporedi pohištvo in ustvari notranjost, ki privlači dobro počutje.


Oznake: