Duhovnost

Dobrodošli v skupini "Duhovnost in Razsvetljenje" na spletni strani "Pozitivne Misli - Misli dneva". Ta skupina je namenjena raziskovanju in deljenju duhovnih potovanj, notranjega miru ter spoznavanja globjega pomena življenja. Tu se lahko povežete s podobno mislečimi posamezniki, delite svoje izkušnje in prejemate navdih za svoje duhovno potovanje. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen raziskovalec duhovnosti, vas vabimo, da se nam pridružite in soustvarjate pozitivno, duhovno okolje

Nujno sporočilo angelov

Izberite svojega angela in preberite sporočilo, ki ga ima za vas. Sporočila angelov vas vodijo do notranjega miru, ljubezni in samozavesti.

18.10.2024 09:53, Objavljeno Duhovnost

Angeli so duhovni vodniki, ki prinašajo modrost in usmeritev v trenutkih, ko najbolj potrebujemo jasnost. V tem članku boste našli tri različna sporočila angelov. Izberite angela, ki vas pritegne, in preberite njegovo sporočilo. Angeli vam prinašajo notranji mir, moč in ljubezen.

Preberi več
Nujno sporočilo angelov

Mantra: Orodje za osredotočenost med meditacijo

Kako vam lahko mantre pomagajo pri meditaciji

04.10.2024 07:41, Objavljeno Duhovnost

Mantre so starodavna orodja, ki jih uporabljamo za osredotočenost in notranji mir med meditacijo. Gre za ponavljanje posebnih besed ali zvokov, ki nas povezujejo z našim notranjim svetom in nam pomagajo utišati misli. V tem članku boste izvedeli, kaj so mantre, kako jih uporabljati in katere so najbolj znane mantre, ki vam lahko pomagajo doseči globlji mir in duhovno rast.

Preberi več
Mantra: Orodje za osredotočenost med meditacijo

Rituali hvaležnosti za jesen

Enostavni načini za vnašanje hvaležnosti v vsakdan

01.10.2024 09:58, Objavljeno Duhovnost

Jesen je čas refleksije, umirjanja in vračanja k sebi. V tem obdobju lahko še posebej poglobimo občutek hvaležnosti za vse, kar imamo, in se povežemo z naravo ter z ljudmi okoli nas.

V tem članku boste spoznali nekaj preprostih, a učinkovitih ritualov hvaležnosti, ki vam bodo pomagali vnašati več miru, zadovoljstva in topline v vsakdan. Ti rituali vam lahko pomagajo ohraniti notranje ravnovesje in vas spomnijo na vse tisto, kar v življenju imate.

Preberi več
Rituali hvaležnosti za jesen

Čiščenje hiše: Odpravljanje bolezni, ogovarjanj in težav

Kako očistiti dom negativne energije in pritegniti srečo

21.06.2024 08:31, Objavljeno Duhovnost

Odkrijte preizkušene rituale za čiščenje doma, ki pomagajo odstraniti bolezni, odgnati ogovarjanje in preprečiti težave. Izkoristite moč energijskega čiščenja za ustvarjanje harmonije v vašem domu. Poskrbite, da bo vaš dom vedno poln pozitivne energije in blaginje!

Preberi več
Čiščenje hiše: Odpravljanje bolezni, ogovarjanj in težav

Molitve za Klicanje Angela Varuha v Težkih Časih

Odkrijte Moč Molitve: Povežite se s svojim Angelom Varuhom

04.04.2024 07:00, Objavljeno Duhovnost

Vabljeni k branju in odkrivanju moči molitve ter povezovanja z angelom varuhom!
Če želite odkriti več o moči molitve in kako se povezati z vašim angelom varuhom v težkih trenutkih, vas vabimo, da nadaljujete z branjem članka.

Skupaj bomo raziskovali globine duhovne povezanosti in odkrivali načine, kako se lahko okrepite v svoji veri ter premagate izzive življenja. Pripravite se na potovanje v notranje svetove in spoznavanje vaše lastne duhovne moči!

Preberi več
Molitve za Klicanje Angela Varuha v Težkih Časih