Duhovnost

Dobrodošli v skupini "Duhovnost in Razsvetljenje" na spletni strani "Pozitivne Misli - Misli dneva". Ta skupina je namenjena raziskovanju in deljenju duhovnih potovanj, notranjega miru ter spoznavanja globjega pomena življenja. Tu se lahko povežete s podobno mislečimi posamezniki, delite svoje izkušnje in prejemate navdih za svoje duhovno potovanje. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen raziskovalec duhovnosti, vas vabimo, da se nam pridružite in soustvarjate pozitivno, duhovno okolje

Čiščenje hiše: Odpravljanje bolezni, ogovarjanj in težav

Kako očistiti dom negativne energije in pritegniti srečo

21.06.2024 08:31, Objavljeno Duhovnost

Odkrijte preizkušene rituale za čiščenje doma, ki pomagajo odstraniti bolezni, odgnati ogovarjanje in preprečiti težave. Izkoristite moč energijskega čiščenja za ustvarjanje harmonije v vašem domu. Poskrbite, da bo vaš dom vedno poln pozitivne energije in blaginje!

Preberi več
Čiščenje hiše: Odpravljanje bolezni, ogovarjanj in težav

Molitve za Klicanje Angela Varuha v Težkih Časih

Odkrijte Moč Molitve: Povežite se s svojim Angelom Varuhom

04.04.2024 07:00, Objavljeno Duhovnost

Vabljeni k branju in odkrivanju moči molitve ter povezovanja z angelom varuhom!
Če želite odkriti več o moči molitve in kako se povezati z vašim angelom varuhom v težkih trenutkih, vas vabimo, da nadaljujete z branjem članka.

Skupaj bomo raziskovali globine duhovne povezanosti in odkrivali načine, kako se lahko okrepite v svoji veri ter premagate izzive življenja. Pripravite se na potovanje v notranje svetove in spoznavanje vaše lastne duhovne moči!

Preberi več
Molitve za Klicanje Angela Varuha v Težkih Časih

Angelske ure za april 2024

Odkrijte Čas Primeren zaAngelske Molitve vsak dan v Aprilu

02.04.2024 10:31, Objavljeno Duhovnost

V aprilu 2024 se odpirajo vrata k čudovitemu svetu angelske pomoči. Iskrene molitve, poslane našim angelom varuhom, ne le da prinašajo tolažbo v težkih trenutkih, temveč tudi razsvetlijo pot z žarkom upanja.


Zato se prepustimo čaru angelskih ur za april in dovolimo, da nas vodijo po poti blaginje in duhovnega napredka Odkrijte ure, ki so primerne, da Angeli uslišijo naše molitve in prošnje!

Preberi več
Angelske ure za april 2024

Manifestiraj Božansko Veliko Noč in Obilje

Preobrazite Svoje Življenje z Obnovitveno Močjo Velike Noči

29.03.2024 11:06, Objavljeno Duhovnost

Začnite svojo pot manifestacije obilja zdaj. Naj vas duh velike noči navdihne in vodi na poti do preobrazbe, ljubezni in neskončnega obilja. Prevzemite vajeti svojega življenja in si ustvarite prihodnost, polno blaginje in sreče.

Preberi več
Manifestiraj Božansko Veliko Noč in Obilje

Manifestirajte Božansko Denarno Darilo - Angelska Sporočila

Manifestacija: Angelska Sporočila za Finančno Blagostanje

29.03.2024 10:01, Objavljeno Duhovnost

Odkrijte, kako vas lahko Angeli  in simbolika zlatega angela usmerjajo k manifestaciji obilja v vašem življenju. Vsak trenutek lahko izkoristimo za povezovanje z višjimi energijami, ki nam prinašajo modrost in nam pomagajo pri materialni in duhovni rasti. Slika zlatega angela, ki deli denar, ni le podoba blagostanja; je odsev naše sposobnosti, da privabimo in ohranjamo obilje, ki si ga zaslužimo.

Preberi več
Manifestirajte Božansko Denarno Darilo - Angelska Sporočila