Horoskop za Teden od 1. do 7. januarja 2024

Zvezdne Poti na Začetku Novega Leta: Tedenski Horoskop za 1. - 7. Januar 2024

Horoskop za Teden od 1. do 7. januarja 2024

Prvi teden novega leta 2024 prinaša nove izzive in priložnosti. Kako bo ta teden vplival na vas? Odkrijte z našimi astrološkimi napovedmi.

Začetek tedna obeta biti ugoden, a ni najbolj primeren za brezskrbno sprostitev. Če želite ohraniti srečo in dobro voljo, se boste morda morali posvetiti domačim opravilom ali delu. Zahvalite se usodi, saj bo 2. januarja retrogradni Merkur končal svoje gibanje.

Oven

Prihaja odličen čas za delo in poskuse postati uspešnejši v poslu. Ovni bodite bolj prilagodljivi v komunikaciji in ne bojte se prositi za pomoč kolegov, prijateljev, družine ali partnerjev. Prav tako vas čakajo nekatere notranje spremembe - sprememba pogleda na svet, izboljšanje razpoloženja.

Bik

Mnogi Biki se bodo ta teden soočili z odmevi nekaterih svojih preteklih napak. To ne bodo kazni za napake, ampak priložnost za nov pogled nanje. To bo Bikom pomagalo razumeti sebe, določiti cilje in načrte ter se osvoboditi skrbi in notranjih konfliktov. Čas je za spremembo življenja z menjavo lastnega odnosa do njega.

Dvojčka

Kljub povečani moči Merkurja bodo mnogi znaki še vedno morali slediti pravilom, da se izognejo težavam. Dvojčki bodo lahko dovolili si več svobode, saj bodo nekatera pravila lahko obšli. Pomembno je, da to ni preveč očitno, saj lahko sovražniki in zavistneži igrajo svojo negativno vlogo.

Rak

Raki se bodo zaradi močnega Merkurja lahko znebili vsega, kar seje dvome o svetli prihodnosti. Postali bodo optimisti, vendar je pomembno, da ne pretiravajo. Realnost nikoli ni odveč. Sedaj je čas, da na vse gledate z odprtimi očmi in sprejemate neprijetne resnice dostojanstveno.

Lev

Levi bodo imeli srečo v ljubezni. Samski predstavniki tega znaka bodo končno lahko uspešnejši v iskanju partnerja. Prav tako bodo Leve čakali finančni uspehi. Lahko pričakujejo nepričakovane finančne prilive. Sreča bo sledila samozavestnim Levom, zato ne mislite, da pretekli problemi vplivajo na prihodnost. Pomembno je tisto, kar se dogaja tukaj in zdaj.

Devica

Ljudje pogosto od nas želijo nekaj v zameno za nič. Z Devicami se je to lahko zgodilo v nedavni preteklosti, vendar je ta teden čas za odpuščanje pohlepnih prijateljev, sodelavcev in znancev. Ni razloga za jezo nanje. Prav tako je treba odpustiti bližnjim zaradi njihovega negativizma, kritike in nemoči. V poslu, hobijih in na delovnem mestu bodo Device lahko razširile svoje možnosti in postale uspešnejše, vendar bo to zahtevalo več truda.

Tehtnica

Tehtnice bodo povečale svojo sposobnost prilagajanja novim razmeram, zato lahko ta teden pogumno iščete partnerja, se odpravite na skupna in samostojna potovanja, iščete novo delo ali se preselite. Astrologi priporočajo, da opravite vsa svoja dela v načinu "počasi, a zanesljivo". Pohititev ni potrebna, še posebej ob upoštevanju dejstva, da je Venera še vedno šibka, zato morda ne bo dovolj energije za opravljanje vseh nalog..

Škorpijon

Škorpijoni morajo samo verjeti, da zmorejo vse – in to bo že pol poti do cilja. Ta teden obljublja biti poln dogodkov, zato je pomembno, da pravilno gledate na vse. Novo leto se bo začelo na pozitivni noti, vendar to ne pomeni, da se lahko sprostite in ne naredite ničesar. Nasprotno, to je čas, ko morajo Škorpijoni poskušati biti učinkoviti in odgovorni.

Strelec

Če ste Strelci v preteklem tednu ali mesecu doživeli kaj neprijetnega, boste ta teden lahko videli prve znake izboljšanja situacije. Možno je, da bodo pretekle težave vodile k nečemu zelo dobremu med 1. in 7. januarjem.

Kozorog

Kozorogi bodo našli več kot eno zdravilo za težave. Pogosto se potopijo v delo, da bi prebrodili težave in čustveno napetost, kar običajno deluje, vendar ne ta teden. Od 1. do 7. januarja je priporočljivo, da Kozorogi več počivajo, se sproščajo in zabavajo. V komunikaciji z bližnjimi in partnerji je pomembno, da ne prekoračite meja. Spoštujte osebne meje drugih.

Vodnar

Vodnarji bodo lahko obvladali svojo impulzivnost, kar je nujno potrebno storiti čim prej. Ta teden je treba sprejemati le premišljene odločitve. Merkur ne bo prenašal naglice. Prav tako je nepotrebna pristranskost v odnosih z ljudmi. Dajte priložnost vsem - celo svojim sovražnikom. Sposobnost odpuščanja in objektivnosti je najboljši način za privabljanje sreče od 1. do 7. januarja.

Ribi

Ribe se morajo naučiti zmernosti - v delu, počitku in vsakdanjih opravilih. Ta teden je pravi čas za to, da naredite vse po malo. Presežki bodo ljudem tega znamenja prinesli več skrbi kot koristi. V komunikaciji z ljudmi je pomembno, da premagate svojo impulzivnost in drznost. Prijaznost in sposobnost vzpostavljanja stika z drugimi, ob uporabi diplomatskih veščin, bodo Ribe vodile na novo raven v delu, prijateljstvu in ljubezni.


Oznake: