Ko imajo planeti svoje dneve - Zgodba Za navdih

Vpliv planetov na osebne odnose - Razumevanje astrološke disharmonije

V teh dneh, ko nebesna telesa igrajo svojo igro svetlobe in senc, se pogosto sprašujemo o vplivu, ki ga imajo naša življenja. Retrogradni Merkur, sončni mrki, in planetarne disharmonije – mnogi verjamejo v njihov vpliv, upajo na pozitivne preobrate ali pa vsaj, da bo minilo obdobje brez razburkanj.

Kot nekdo, ki je dolgo verjel v astrološke napovedi, sem pričakovala, da mi bo nebo naklonjeno in da se bodo odnosi, ki so mi dragoceni, nadaljevali brez preprek. Žal se je izkazalo, da ni šlo vse po načrtu. Kljub obetavnim začetkom je sledilo razočaranje. Oseba, ki je bila sprva  zaupanja vredna, je razkrila drugačno plat.

Vendar, ali so res planeti tisti, ki usmerjajo našo usodo? Morda je retrogradni Merkur le razkril tisto, kar je že bilo prisotno: značaje v vseh oblikahi. Moj iskren in odprt, njegov pa manipulativen.

Razočaranje prihaja in odhaja, a zvezde na nebu so še vedno čudovite. Luna sveti, močnejša kot kdajkoli, a tokrat v družbi nekoga novega. Nekoga, ki je morda tudi stal pod isto nebesno disharmonijo, vendar je bil sam po sebi usklajen. In to je tisto, kar ga je naredilo za čudovito osebo.

Zaključek:

Planeti se vrtijo, življenje gre naprej in mi iščemo svoje mesto pod zvezdami. Občudovanje luninega sijaja v dobri družbi je spomnik, da ne glede na astrološke napovedi, imamo moč izbirati svojo pot – iskanje harmonije je vedno mogoče.


Oznake: