10 načinov tehnike energetske ozemljitve

10 načinov tehnike energetske ozemljitve

Ozemljitev s preprostimi čizrazi pomeni stabilno povezavo z Zemljo.

Ko izgubite utemeljenost, se vam zdi, da "izpadete" iz resničnosti, se potopite v svet fantazij,  gradite gradove v oblakih, izgubite jasno mišljenje, težko se sploh osredotočite na glavno stvar.

A kar je še pomembneje, izgubite sposobnost manifestacije , tj. v resnici manifestiranja, kar želite.

Energija vaših idej in misli se kopiči okoli vaše glave, vendar ne potuje navzdol, da bi se zasidrala v tla in se uresničila v tridimenzionalni fizični resničnosti.

V takih trenutkih ste kot obrnjena piramida, ki se na robu negotovo uravnava z milijoni načrtov in minimalnimi rezultati.


Načini in tehnike energetske ozemljitve:

1. Vadba
Vsaka vadba, vključno z gospodinjskimi dejavnostmi, kot je čiščenje hiše, aktivira vaše telo.

V tem trenutku se mentalna energija, zbrana okoli vaše glave spusti navzdol in se razširi po telesu. To je fizično telo, glavni prevodnik energije, ki prihaja z Zemlje do vas.

2. Masiranje in tapkanje telesa
Če je masaža precej težavna naloga, potem je povsem mogoče "potrepljati" vsak del telesa z odprto dlanjo. Tako telo "vklopite" in razpršite v njem ujeto energijo.

3. Kopanje  s soljo
Ko izgubite tla, vaše eterično polje seže daleč dlje od vašega fizičnega telesa. Zato se vam zdi, da izgubljate stik z resničnostjo. Drgnjenje s solnim milom ali kopanje v solni kopeli zoži vaše eterično polje in vas dobesedno vrne v telo.
Ta metoda je zelo priporočljiva po kakršnih koli energetskih in meditacijskih vajah.


4. Jejte koreninsko zelenjavo
Vse, kar raste v zemlji, ima stabilno naravno povezavo z zemljo, kar pomeni, da vam pomaga pri tleh.
V to kategorijo spadajo korenovke (krompir, korenje, pesa, repa itd.)


5. Jejte rdeče / oranžno sadje in zelenjavo
Ko izgubite tla, je to posledica neuravnoteženosti vaše prve in druge čakre, ko je gibanje energije usmerjeno proti višjim energetskim centrom.
Za odpiranje spodnjih središč je priporočljivo uporabljati rdeče in oranžno sadje in zelenjavo. Po možnosti sveže.


6. Pijte veliko čiste vode
Voda pomaga pri prevajanju energije v telesu in tudi razstruplja vaše telo toksinov in škodljivih snovi.
Nekaj ​​litrov čiste vode na dan (ne kave, soka ali čaja, ampak samo pitna voda) vam bo pomagalo normalizirati pretok energije v telesu.


7. Delo na tleh in s tlemi
Presaditev cvetja, delo na vrtu vam takoj omogočijo, da se prizemljite.
Hoja - bosa po kopnem, pesku, vodi dobro deluje poleti. In ne pozabite na pozorne sprehode, ko svoj um preklopite iz vsakdanjih misli in usmerite pozornost na tla pod nogami, na jamice, luže itd.


8. Komunicirajte z naravo
Narava nikoli ne izgubi povezave z zemljo, saj brez zemlje ne bo narave. Sprehod po parku, gozdu ali morski obali vas pomiri, upočasni in spodbudi.
Izberete lahko kateri koli naravni kotiček blizu svojega doma ali pisarne in prihajate na to sveto mesto, kjer se boste uskladili in uravnotežili.


9. Vizualizacija ozemljitve
Če vam vsi zgoraj navedeni načini ozemljitve zaradi določenih okoliščin NISO na voljo (na primer ste v službi ali v transportu), poskusite zavzeti položaj, poskrbite, da stojite trdno na obeh nogah, predstavljajte si, da stopala spuščajo v tla močne rjave korenine, ki prodirajo vedno globlje ...

Ti si drevo. Z debelimi vejami, ki se raztezajo v nebesa, in močnimi koreninami, ki se raztezajo v tla. Ne bojite se orkanov in neviht, ker vaše korenine gredo globoko v tla.
Skozi sebe prepustite tok kozmične energije, ki gre skozi vaše telo in teče po koreninah v zemljo.

10. Energijska ozemljitev
Predstavljajte si, da se iz vaše 1. čakre za moške in iz sakralne čakre (ženski organi) za ženske spusti energijska vrvica bogate temne barve. Naravnost do jedra Zemlje.

Bolj ko si predstavljate to vrvico, več energije usmerite navzdol, močnejša in debelejša postane ta vrv - vaša povezava z Zemljo.


Zemlja je živ organizem, ki vas je vsak trenutek pripravljen podpreti, usmeriti v pravo smer in vas zaviti v svojo ljubezen, ne pozabite ji izpovedati svoje ljubezni in hvaležnosti.

Zahvaljujte se ji za radodarnost in brezpogojno ljubezen do vseh njenih stvaritev nasploh in do vas osebno!

Podatki:
  • Objavljeno:: 01. September 2020 13:03
  • Objavljeno pred: 3 leti
  • Pogledi: 1003

Socialna omrežja