Brezpogojna ljubezen

Brezpogojna ljubezen

Vabim vas, da se uglasite na energijo univerzalne brezpogojne ljubezni. To lahko storite sami. Vstopite v meditativno stanje in izrazite svoj namen z besedami:

"Stvarnik, prosim te, da mi v srce položiš brezpogojno ljubezen . "


Pomembno je, da prošnja prihaja iz  srca.
Ob redni uporabi energija popolnoma odprete srčno čakro.
V vaši duši se pojavi občutek praznika.
Energijo lahko pošljemo z namenom (samo razmišljanje o osebi, situaciji) in tudi skozi palmarne čakre.


Dokler v vas teče energija Brezpogojne ljubezni, ste popolnoma zaščiteni pred nesrečo, krajo, napadom, hudobno besedo. Kot da ste zaviti v sijoč čarobni oblak, ki vas varuje pred vsemi manifestacijami negativnosti.

V neprijetni situaciji lahko to energijo uporabite: namesto da bi vas bilo strah, prikličite Brezpogojno ljubezen . Takoj bo odpravil strah in jezo in ne samo pri vas, ampak tudi pri ljudeh okoli vas, s čimer se bo situacija uskladila.

Stalno odprta srčna čakra bo vaše življenje napolnila s srečo in veseljem. Ljudje bodo čutili sočutje do vas, vi pa boste pozabili, kaj je "težka zveza". Kajti po kozmičnem zakonu »tisto, kar je znotraj, je zunaj«, če imate Ljubezen, potem Ljubezen kraljuje naokoli .

Brezpogojna ljubezen ima močne zdravilne lastnosti. Ker je visokofrekvenčna energija, popolnoma raztopi negativne energije in jih blokira.
Pogosta je zdravilna tehnika: kontaktna seja, seja na daljavo, delo z željami, delo s situacijami, odnosi itd.


Delo z odnosi (situacija).
Pokličite energijo in razmislite o odnosu (situaciji). Če na primer z nekom ne gre dobro, ne pozabite pomisliti na to osebo tako, da vsak dan vsaj za nekaj minut vklopite Brezpogojno ljubezen . Tega vam ne bo težko narediti, ker vas bo ljubezen prevzela. Zelo mogoče je, da bo po prvi "seji" vaš sovražnik pozabil vse svoje trditve in se napolnil s sočutjem do vas, ne da bi vedel, zakaj. No, v primeru skrajne sovražnosti bo do vas vsaj postal ravnodušen.


Delo s preteklostjo in prihodnostjo.
Pokličite energijo in se spomnite neprijetne situacije ali bolezni v preteklosti; postopoma se bo preteklost začela spreminjati na bolje. Če boste opravljali izpit ali se odpravili na pogovor s šefom ali kaj drugega, povezanega s prihodnostjo, ustvarjali energijo in razmišljali o situaciji, si predstavljajte, da se je vse dobro izšlo.

Delo z željami.
Ljubezen,  ustvari  --- kar želiš.

Preprosto odprite svoje srce in začnite izžarevati ljubezen , nato pa si predstavljajte, kaj želite ustvariti, si to oglejte v mislih in začutite s svojimi čustvi, kot da že imate in nato v to sliko samo pošljite ogromno ljubezni. To ponavljajte vsak drugi dan, dokler se ne pokaže v vaši fizični resničnosti.
Nekatere stvari se bodo pojavile takoj, druge pa kasneje.

Brezpogojno ljubezen lahko pošljete kateremu koli živemu bitju, ne da bi ga prosili za dovoljenje.
Čim pogosteje prikliči brezpogojno ljubezen. Vsakokrat se bo vaša srčna čakra vedno bolj odprla. Vaše zadeve bodo šle vedno bolje in bolje, imeli boste "srečo" v vseh pogledih.
Oseba, katere srčna čakra je nenehno in široko odprta, se postopoma reši slabe karme.

Da bi brezpogojna ljubezen neprestano tekla v vas, vedno poiščite priložnost za veselje - veselite se vsakega trenutka svojega življenja, vseh neumnosti, vsake malenkosti: uživajte v jutranjem soncu, vonju v zraku po dežju, žvrgolenju vrabcev, smehu otrok na dvorišču, okusni večerji, snežinkah na oknu ... Zakaj naštevati - kdor hoče, bo našel razlog za veselje.

Hkrati se bo srčna čakra takoj odprla, Brezpogojna ljubezen bo tekla v močnem toku.
Naučite se ignorirati težave.
Raje bodite veseli tudi njih - in prestrašeni bodo izginili.
Brezpogojna ljubezen je največja moč in ustvarja preprosto nepredstavljive stvari, se boste prepričali sami.

Podatki:
  • Objavljeno:: 10. September 2020 11:43
  • Objavljeno pred: 3 leti
  • Pogledi: 845

Socialna omrežja