Polnjenje prostora z energijo

Polnjenje prostora z energijo

Vsak prostor je energija, naše udobje in počutje pa sta odvisna od energije prostora, ki nas obdaja. Lahko je kvalitativno drugačen - pozitiven ali negativen, a prostor nikoli ni prazen.

Ko je vaš prostor čist, ga morate nujno napolniti z energijo. Pa ne samo energije, ampak energijo ljubezni. Če želite to narediti, morate začeti znova, tako da se napolnite z ljubeznijo. Ker, kot sem že rekel, vse prihaja od vas, iz vašega srca.

Spomnite se prakse, ki ste jo opravili prej, in začutite, kako ljubezen napolni celo vaše telo, vsako celico. Zdaj pa si predstavljajte, kot da je zrak okoli vas postal gostejši in energija ljubezni, ki vas napolni do roba, pronica skozi ta gost zrak in napolni celotno sobo. Potem pronica skozi stene in napolni celotno vaše stanovanje ali hišo.

In zdaj že popolnoma počutite svoje stanovanje ali hišo kot sebe. Držite ta občutek z delcem pozornosti, znova se spomnite nekaj zelo radostnega iz svoje preteklosti - počitnic, ljubljene osebe, sestanka, rojstva otroka - vsega, kar v vaših srcih povzroča vrelce veselja. In predstavljajte si, kako se ti fontane veselja izlivajo iz srca in popolnoma napolnijo vaše stanovanje ali hišo. In zdaj vsak del vašega doma brizga od veselja, lesketa in iskri z energijo ljubezni in sreče ...

To vajo lahko izvajate tolikokrat, kot želite. V tem stanju ste lahko, dokler želite. Bolj ko je vaše srce odprto, več ljubezni izžareva in več ljubezni pride v vaše življenje.

Podatki:
  • Objavljeno:: 10. September 2020 12:12
  • Objavljeno pred: 3 leti
  • Pogledi: 904

Socialna omrežja