Kako svojo željo napolniti z energijo, da jo uresničite

Kako svojo željo napolniti z energijo, da jo uresničite

Za uresničitev želje potrebujete dve komponenti - vaš namen in energijo. In ker je energija ljubezni najmočnejša in ustvarjalna, se nič ne more bolje spoprijeti z materializacijo tistega, kar želite.

Če želite svojo željo napolniti z energijo, jo morate zapisati. S pisanjem na papir ste svetu že pokazali resnost svoje namere. Tako bomo po tradiciji takoj vadili.

Za trenutek se ustavite, umirite dihanje in pozornost usmerite na svoje srce. Tam naj se prižge sijaj in toplina. Zdaj preberite svojo željo. Lahko naglas, lahko tiho. In predstavljajte si, kako se vam pred očmi pojavi mavrična kroglica. Medtem ko je prazna, je le lupina, ki se poigra z vsemi mavričnimi barvami.

In zdaj morate svojo željo postaviti v to kroglo. Lahko ponovite. Predstavljajte si, da se je takoj, ko ste jo izgovorili, izkazalo, da je v mavrični kroglici, ne samo v besedah, ampak v podobi, in zdaj na svojo željo gledate kot na sliko. Denimo, da želite veliko hišo. In v mavrični krogli vidite čudovito novo hišo z balkonom v drugem nadstropju, urejenim travnikom in bazenom na dvorišču sredi velike parcele .

Samo uživajte v tem, kar vidite. Predstavljajte si, da se vam je želja že uresničila. Pravzaprav ste to vi - zapustite vhodna vrata in vstopite v svoj čudovit avto. Vidite, da se vam je želja izpolnila, že ste prejeli, kar ste želeli. Ali ob tem čutite veselje? Je vaše srce od gledanja napolnjeno z neizmerno ljubeznijo?

Če je tako, pošljite to ljubezen na mavrično kroglo. Naj jo napolni do roba. Ljubezen ne samo napolni, temveč olajša vašo željo in jo dvigne. Mavrična krogla zlahka leti visoko v nebo in tam izgine. Zahvali se ljubeči energiji, ker si pomagala uresničiti tvojo željo.

Vsi iščemo ljubezen in se hkrati nečesa bojimo. Naj te ne bo strah! Moraš si želeti! Ne postavljajte si negativnega odnosa - zelo enostavno prehajajo iz zavesti v podzavest in jih je tako težko pregnati od tam! Tega ne bi smeli početi, če želite ljubezen!

Dovolj za vse! Vesolja je na pretek! Vse ženske imajo dovolj moških in moški - ženske. Bodite prepričani v to - in vaše življenje bo to zagotovo potrdilo. V vsakem od nas je energija , temu se reče ljubezen. Morda nismo zaljubljeni v nikogar, toda ta energija živi v nas. Vse, kar se nam zgodi v življenju, je odvisno od tega, koliko lahko začutimo to energijo v sebi, napolnite z njim celo svoje bitje in ga prenesite v svet okoli sebe. Ta energija je neskončna, zato se ni treba bati, da bi se lahko končala. Naučiti se moramo, da se napolnimo s svojo ljubeznijo, se naučiti sijati od znotraj, tako da postane to opazno drugim. Potem se bodo ljudje obrnili na vas, iskali bodo vašo pozornost, z veseljem bodo komunicirali z vami, imeli vas bodo radi! In imeli boste odziv, saj boste imeli moč in željo ljubiti, pa tudi zaupanje v uresničitev svojih želja.

Ljubezen lahko pošljete vsakomur in kar koli - osebi, skupini ljudi, podjetju, avtomobilu, hiši. Če želite to narediti, usmerite svoj tok ljubezni na predmet, ki ste ga izbrali, in ga napolnite z ljubeznijo, in to ne naenkrat, ampak dovolj dolgo, dokler boste lahko pozorni na ta postopek. Če osebi pošljete Ljubezen, boste ob nenehnem ponavljanju takšne meditacije opazili, da se vaš predmet začne na nov način navezovati na vas, včasih pa v njegovem pogledu opazite presenečenje, ki se spremeni v zanimanje in morda bo sledilo še kaj več.

Podatki:
  • Objavljeno:: 10. September 2020 12:15
  • Objavljeno pred: 3 leti
  • Pogledi: 895

Socialna omrežja