Kako moškemu poslati ljubezensko energijo

Kako moškemu poslati ljubezensko energijo

Kako moškemu poslati ljubezensko energijo


Kako postati dirigent energije ljubezni?

Energija naše duše je ljubezen. Več ljubezni kot imamo, bolj smo energični in srečni. Ne pozabite tistega občutka letenja in lahkotnosti, ki ste ga čutili, ko ste bili zaljubljeni v nekoga. Ljubezen daje toliko energije, da morda niti ne želite jesti - ali pa pozabite na hrano, pa zaradi lakote sploh ne trpite.

Si predstavljate  mlitavega in zakrnelega svetnika v svojih najboljših letih? Ne, ker svetniki dopuščajo, da se skozi njih pretakajo tokovi božanske ljubezni in energije v ta svet. Primeri tega so Mati Terezija, Sveti Frančišek, Sivananda Swami, Prabhupada, Rav Akiva in mnogi drugi. Ti ljudje so od nekdaj sijali drugim, ne glede na to, v kakšni situaciji so se znašli. Jezus nam je vsem pokazal zgled božanske ljubezni in popolne ponižnosti - in ostal je kanal ljubezni tudi takrat, ko je bil izdan in križan na križu. Težko si je predstavljati ljudi, kot so kot oni, letargične, apatične, ki se pritožujejo nad splošno krivico. Verjetno ste bili pozorni - ko ste ob osebi, ki ima v srcu veliko ljubezni, čutite, da iz nje izvira močna pozitivna energija, tudi če je utrujena ali bolana. Taki ljudje vedno izžarevajo veselje in notranji mir.

Da bi razumeli, kako postati prevodnik energije ljubezni, razumimo, kako energija prehaja skozi nas.

Na bruto fizični ravni s hrano dobivamo energijo v kemični obliki: maščobe, beljakovine in ogljikovi hidrati. Na subtilni ravni dobivamo energijo iz vesolja, iz okolja, ljudi, s katerimi komuniciramo, in deloma iz hrane, saj ima tudi ta subtilno energijo. Pravzaprav je subtilna energija povsod, prežema vse. Energijo absorbiramo na ravni, ki ustreza našim vibracijam. Naša čustva imajo določeno energijsko frekvenco. Na primer, ko smo razdraženi, skozi nas teče energija draženja - ujamemo jo kot radijski sprejemnik in jo, podobno kot, oddajamo v okoliški prostor. V tem primeru ni vseeno, ali zatiramo čustva ali se izlijemo - energijska vibracija je še vedno prisotna. In ker oddajamo takšno vibracijo, pomeni, da bomo pritegnili ustrezne situacije.

S spreminjanjem čustvenega razpoloženja lahko prilagodimo raven svojih energijskih vibracij. Več ljubezni kot imamo, bolj čiste in lahkotne so naše vibracije, bolj izžarevamo iskreno srečo in mir - tako kot žarnica osvetljuje sobo - in svet okoli nas je posledično napolnjen z enako vzvišeno energijo.

Energije ni mogoče ustvariti ali uničiti, lahko pa spremeni svojo obliko in naravo. To pomeni, da energija ne more priti od nikoder in izginiti nikamor, to je zakon fizike. Namesto tega se preobrazi. Na primer, ko jemo hrano, se napolnimo z energijo v njeni kemični obliki in ta se v nas ne raztopi ali izgine, temveč se pretvori v energijo gibanja in toplote. Čustva in misli nosijo energijo. Negativno energijo, ki jo imamo v sebi, lahko sublimiramo (preoblikujemo) v drugo obliko - na primer v ljubezen! Ljubezen je tudi oblika energije!

Če v Vesolje pošljemo negativno energijo), jo bomo prejeli nazaj - navsezadnje postanemo prevodniki vibracij določene ravni. Kar gre ven, pride nazaj. Negativna energija je uničujoča, zato je bolje, da postanemo prevodnik pozitivne energije. Najčistejša in najbolj pozitivna oblika energije je ljubezen.

Kaj je potrebno, da postanemo prevodnik energije božanske ljubezni:

1. Negativna čustva je treba sublimirati v ljubezen, saj smo se naučili sprejemanja in ponižnosti pred višjo voljo. Naučite se razlikovati resničnost od svojih misli in teženj, ne glede na resničnost, temveč na želji, da jo spremenite. Poskusite videti najvišjo ljubezen v vsem, kar se zgodi. Da bi razumeli, da obstaja višja volja, višji pomen in višja pravičnost, ki je morda nerazumljiva za nas, ki vse merimo po človeških merilih. Vse na tem svetu se zgodi tako, da razvijemo sposobnost ljubezni in vse preizkušnje so nam poslane samo za to.

2. Odreči se sebičnosti in lastnim interesom. Resnična ljubezen je nesebična. Če želite biti dirigent ljubezni, te lastnosti razvijejte v sebi. Ljubezen je treba dajati nesebično, ne da bi pričakovali, da se nam bo vrnila. V nasprotnem primeru se lahko pojavijo misli, kot so: "Jaz sem vsem vse in nisem nič in nihče." To je trditev in trditve samodejno blokirajo pretok ljubezni in zaprejo srce. Če v zameno ne pričakujete ničesar, ne boste imeli nobenih zahtev, očitkov, zamer, pričakovanj do tistih, ki jim izkažete svojo ljubezen.

3. Dajte več ljubezni kot prejemajte. Potem bomo vrnili še več energije ljubezni. Bolj ko damo, več prostora se sprosti za prihod nove energije ljubezni in tako se naša raven energije dvigne.

4. Prejmite in sprejmite energijo ljubezni. Sprejmi ljubezen, ki ti je dana. Naučite se sprejemati to, kar vam daje Vesolje. Ne pozabite, da je treba skozi vas vzdrževati pretok ljubezenske energije - in to je mogoče le, če harmonično dajemo in prejemamo - navsezadnje, če zapravite vso energijo in ne vzamete nove, bo prišlo do opustošenja.

5. Izkažite ljubezen v akciji s pomočjo, skrbjo in služenjem. Vsak lahko javno izjavi: "Ljubim te in želim vsem ljubezen", ko pa gre za resnična dejanja ... Zato postani utelešenje ljubezni v akciji. Narediti nekaj dobrega za druge je nesebično.

6. Hvaležnost!
Tudi če se ne počutite hvaležni za dogajanje, se vseeno poskusite zahvaliti v mislih. Hvaležnost odpre srce in ga napolni z ljubeznijo.

7. Sočutje, ne obžalujte.

Sočutje srce napolni z ljubeznijo. Razlikuje se od usmiljenja - usmiljenje se kaže na telesni ravni, sočutje pa na duši. Škoda prihaja iz ega in nosi uničujočo energijo. Usmiljenje stisne srce in sočutje ga odpre.

8. Bodite zdaj tukaj. Živite v sedanjem trenutku - kajti ljubezen je mogoče čutiti samo, če ste v sedanjosti.

9. Živite s srcem, ne s svojim umom, ampak poslušajte svoj um.

Ljubezen je mogoče čutiti s srcem, um pa je ne more razumeti. Ne mešajte različnih pozitivnih čustev, privlačnosti, naklonjenosti in želja z ljubeznijo. Ukrepi naj bodo razumni, ne smejo jih voditi čustva.

"Brez ljubezni, sočutja in razumevanja je logika neuporabna." Maharadža.

10. Bodite prijazni - na vse glejte, kot da so vaši najljubši družinski člani -, potem se bodo celo vaši sovražniki in sovražniki pred vami pojavili v drugačni luči. Iskrena dobra volja vam bo odprla srce do drugih ljudi. Ujeli bodo vaš val ljubezni in vam se vrnili, pa tudi ljubezen nosili naprej.

11. Imejte se radi tudi sami. Sprejmite se v celoti z vsemi svojimi močmi in slabostmi, vendar tega ne uporabljajte kot izgovor, da ne delate na sebi.

Bog nam daje tukaj in zdaj vse, kar moramo biti v miru in ljubezni - in naša izbira je v načinu odzivanja - da sprejmemo to, kar se dogaja, mirno in z ljubeznijo ali ne.

Podatki:
  • Objavljeno:: 10. September 2020 13:20
  • Objavljeno pred: 3 leti
  • Pogledi: 1237

Socialna omrežja