Osebna rast - Dobra samopodoba

Osebna rast - Dobra samopodoba

AFIRMACIJA ZA DOBRO SAMOPODOBO

Vsaka premišljena oseba je opazila, da je edina konstanta, na katero vedno lahko računamo v življenju, sprememba. Nič ne ostane isto. V življenju je vse polno presenečenj. Kot ostali posamezniki se tudi mi nenehno spreminjamo.

Ključnega pomena za napredek je, da se neprestano spreminjamo na bolje, premagujemo samozadovoljnost in neželene vzorce navad in tako izboljšamo svoj značaj.

Podzavest ima naravno težnjo, da se upira spremembam. Težko se je zavedati, da je življenje stalnica sprememba, ker se radi zadržujemo v rutinah. Imeti moramo drzen, živahen značaj, da stopimo iz rutine v popolnejše in svobodno življenje.

Dinamično orodje za spremembe so afirmacije.

Bistvo afirmacij je, da s ponavljanjem pozitivnih izjav lahko naredimo večji napredek na duhovni poti in povečamo magnetizem do uspeha. Za duhovno napredovanje je bistvenega pomena pozitivna samopodoba.

Kaj je pozitivna samopodoba?
Pozitivna samopodoba je, da razmišljaš o sebi kot o vrednem posamezniku, ki si zasluži čudovito življenje in je v celoti sposoben doseči to.
Na žalost mnogi dosežejo odraslo dobo z negativnimi samopodobami, čutijo, da so drugi boljši od njih in da življenje le malo ponuja.

Negativna samopodoba se razvije v osebi, ki so jo med odraščanjem nenehno kritizirali učitelji, starši ali celo vrstniki.
Pozitivni koncept o zunanji podobi nam omogoča, da se s svojo notranjo, duhovno naravo identificiramo tako, da resnično čutimo, da smo božansko bitje.

Tako kot lahko krepimo telo s telesno vadbo in postanemo fit, lahko tudi podzavestni um preoblikujemo s pomočjo afirmacij.

Ne pozabite ... Uspeh afirmacij je odvisen od uporabe tristopenjskega ključa
💙 razmislite o pomenu,
💙 ustvarite vizualizacijo in
💙 počutite se, kot se boste počutili takrat, ko se bodo v vašem življenju dosledno dogajali cilj, za katere ste upali.

Podatki:
  • Objavljeno:: 14. October 2018 07:52
  • Objavljeno pred: 4 leti
  • Pogledi: 1308

Socialna omrežja