Moja življenjska filozofija, je zelo preprosta

Moja življenjska filozofija, je zelo preprosta

Prenesi


Moja filozofija življenja, je zelo preprosta; ljudem se ne približambližje, kot dovolijo. In trudim se, da jim ne dovolim bližje, kot si zaslužijo.


 

Misel, ki jo delim, odraža preprosto in hkrati globoko filozofijo življenja, ki sem jo razvila skozi svoje izkušnje. Ne glede na to, ali gre za prijateljstvo, partnerski odnos ali kakršen koli drug medčloveški stik, verjamem, da je ključnega pomena ohraniti ravnovesje med bližino in zaščito.

V življenju smo soočeni z različnimi ljudmi, vsak s svojo zgodbo, karakterjem in nameni. Zato je pomembno, da se ne približamo bližje, kot nam dovolijo, saj s tem spoštujemo njihove meje. Hkrati pa se trudim, da jim ne dovolim bližje, kot si zaslužijo, saj si želim ohraniti svojo integriteto.

Ta filozofija mi pomaga ohraniti notranji mir, saj se izogibam nepotrebnim konfliktom, razočaranjem in ranam. Hkrati pa omogoča, da razvijam pristne odnose s tistimi, ki so pripravljeni deliti svoje življenje z menoj na način, ki je za oba zadovoljiv. To je moj recept za srečno in izpolnjeno življenje.

Pozitivne Misli

Podatki:

Socialna omrežja

PREJŠNJA MISELMislil sem, da si samo prehodna ... Zdaj pa vidim, da ne mineš ...
NASLEDNJA MISELKo sem te odganjal proč od sebe, sem te imel najraje ... Samo povedati tega ...