Tempelj srca

Tempelj srca

Prenesi

Tempelj Srca je tempeljsko svetišče vaše duše. Je živ, resničen. Tempelj duše je vaše mirno očetovstvo in materinska hiša duše, kjer Duh svetlobe in ljubezni ustvarja, božji duh, kjer ni nič podložno času, obstaja samo zavest duha in duše. Srce je napolnjeno z vašo sveto svetlobo in je mesto vaše moči.

Srce je pravzaprav Božji svet, tam je vhod v druge svetove, v katere si vstopal kot otrok: ko si vedel, da obstaja Bog, da obstaja drug svet, ne tisti, v katerem živiš. S
vet, v katerem je vse kaj hočeš, svet čarovnije ljubezni in svetlobe, svet, kjer so se uresničile tvoje sanje in vedel si, da je na tem svetu vse mogoče. Zato vam pravim, vstopite v svoja Srca in prejmite od Srca svoje darove in talente. Vaše srce je čisto, svetlo in pomeni, da je tamkajšnji svet napolnjen s srečo lepe usode, ki ste si jo sami ustvarili.

Vse živi v srcu in to je vse, kar lahko dobiš. V srce lahko vstopite skozi 1-2-3-4-5-6-7, ko mislite, da dihate, vdihnete in izdihnete, razumete naravno stanje svojega Srca. Ko šteješ 1-2-3-4-5-6-7 in dihaš, se spomniš, da si prišel sem iz tistih svetov, kjer je bilo Srce pomemben element vesolja.

Spomnite se, ko ste bili otrok, ste bili v srcu - 1-2-3-4-5-6-7 vdihnete in izdihnete in se spomnite, ko ste bili stari od 1 do 7 let. Ista starost, ki je povezana s svetom absolutnega in svetom višjih svetov in dimenzij. Otrok je povezan z božanskim do 7. leta in znova boste postali otrok, ki je odprt za Luč in Ljubezen, veselje in srečo. Vaš otrok bo spet našel v sebi tisti svet, ki je in je bil od nekdaj v vas. Ogledali si boste vse, kar se dogaja skozi otrokove oči, in dovolite, da se zgodi vse, kar je vaš Svet srca. Bodite kot otroci in nebeško kraljestvo bo vaš dom.

"Veselje in sreča sta lahko iskrena le, ko si otrok - lahko si to, kar v resnici si. Angeli, bogovi, gospodarji, učitelji, vile in elementi ognja, vode."

Če štejete od 1 do 7, vdihnete in izdihnete, se dvignete od 1. čakre do 7. čakre in si omogočite, da se povežete z Bogom, s svetom višjih dimenzij, ki je v bistvu vaš dom, vaša prava resničnost, svet vijoličnega Od ognja.

Vibracije višjih dimenzij ustvarjajo v vas Absolutno vero v Absolut Stvarnika vsega, kar je, kar je v bistvu resnična vizija vsega, kar je.

Lahko vidite Svetove in dimenzije, kjer ste želeli obiskati in ostati v Duši: Zvezde, Galaksije, Kozmos, Planeti, Vesolje ... Vse se vam odpre, odpre in veste, da je to vse res. Čudovito gledate na to, kar ste videli, in na to, da čutite, da veste, da je to vaš resnični svet, v katerem se počutite dobro in ste napolnjeni z veseljem in srečo, Lučjo in ljubeznijo.

Meditacija - vstop v tempelj srca

Zapri oči, se usedi, sprosti se in začni šteti: vdih, izdih - en, vdih, izdih - dva, vdih, izdih - tri, vdih, izdih - štiri, vdih, izdih - pet, vdih, izdih - šest, vdih, izdih - sedem.

Postali ste otrok, ko izdihnete, spustite z glave v svoj sveti prostor Srca in se pojavite pred čudovitimi vrati svojega Srca. Recite:

»Ljubim! Ljubezen in svetloba vsem! " "Mir prihajajočim!" Kot otrok vstopite v ta Svet srca in se pojavite pred ogromnim kozmosom, v katerem se vse: zvezde in sončni sistemi galaksije, vesolje, planeti svetov in dimenzij, vsi igrajo z različnimi barvami in različnimi melodijami Mlečne poti. Slišiš tišino Kozmosa in vsi zvoki Kozmosa se slišijo ti. Vaše srce začne izžarevati Ljubezen in Luč v prostor celotnega Obstoječega Absoluta Oče-Matere. Mati-Ljubezen in Oče-Svetloba, ves ta brezmejni Svet vašega srca. Čutiš, kako Luč ljubezni prihaja iz tvojega Srca, te popolnoma napolni, vsaka celica tvojega telesa in se izliva iz tvojega telesa, gre Očetu materi, vsem galaksijam, vsem vesoljem, celotnemu Kozmosu Sonca, Lune, zvezd, svetov in dimenzij, vsem živim bitjem vsemu, kar je.

Do matere Zemlje in nebeškega očeta čutiš, kako postaneš z njimi vse eno. Ker je to vse, kar si, je vse to svet tvojega srca. Počutiš se napolnjen z Ljubeznijo in Svetlobo in čutiš in vidiš Luč ljubezni, ki se vrača v tvoje srce od vsega, kar si, tvojo prisotnost tukaj in zdaj.
Vsaka celica tvojega telesa in se izliva iz tvojega telesa, gre Očetu materi, vsem galaksijam, vsem vesoljem, celotnemu Kozmosu Sonca, Lune, zvezd, svetov in dimenzij, vsem živim bitjem vsega, kar je.
Do matere Zemlje in nebeškega očeta čutite, kako postanete z njimi vsi eno. Ker je to vse, kar si, je vse to svet tvojega srca. Počutiš se napolnjen z Ljubeznio in Svetlobo in čutiš in vidiš Luč ljubezni, ki se vrača v tvoje srce od vsega, kar si, tvojo prisotnost tukaj in zdaj. vsaka celica tvojega telesa in se izliva iz tvojega telesa, gre Očetu materi, vsem galaksijam, vsem vesoljem, celotnemu Kozmosu Sonca, Lune, zvezd, svetov in dimenzij, vsem živim bitjem vsega, kar je.
Do matere Zemlje in nebeškega očeta čutite, kako postanete z njimi vsi eno. Ker je to vse, kar si, je vse to svet tvojega srca.
Počutiš se napolnjen z Ljubeznijo in Svetlobo in čutiš in vidiš Luč ljubezni, ki se vrača v tvoje srce od vsega, kar si, tvojo prisotnost tukaj in zdaj. Ker je to vse, kar si, je vse to svet tvojega srca.
Počutiš se napolnjen z Ljubeznijo in Svetlobo in čutiš in vidiš Luč ljubezni, ki se vrača v tvoje srce iz vsega, kar si ti, tvoja prisotnost tukaj in zdaj. Ker je to vse, kar si, je vse to svet tvojega srca.
Počutiš se napolnjen z Ljubeznijo in Svetlobo in čutiš in vidiš Luč ljubezni, ki se vrača v tvoje srce od vsega, kar si, tvojo prisotnost tukaj in zdaj.

Čutiš, kako te veselje in sreča napolnjujeta, kako se v vas začnejo prebujati vsa skrita darila in talenti, vse znanje in ves svet harmonije, s katerim ste postali eno.
In potem se spomniš, kdo si in od kod prihajaš, in zaradi česa si tukaj, v tej inkarnaciji, kaj moraš storiti, kako to uresničiti in kako uresničiti, da bo vse harmonično usklajeno s svetom tvojega Srca.

Kaj moraš vedeti in kaj moraš prevesti v to življenje. V tebi se prebudi ves celični spomin in spomniš se sebe, da živiš v drugih svetovih in koga si pred tem inkarnirali. Prežeti si s to Lučjo, zvokom, občutki, občutki, znanjem in postanete celoto in celoto.

Počutiš se mirno, popolno razpuščenost z vsem, kar obstaja v tvojem Srcu, in postaneš Vse, kar je. Ste topli, prijetni in udobni, v svojem Srcu ste obkroženi z Ljubezni in Svetlobo celotnega Srca, celotnim Svetom, ki vas obdaja zdaj in to, kar ste vi sami, v svojem prostoru Srca.

Lahko letiš, lahko se mešaš skozi zrak, skozi vodo, letiš po planetih in vidiš vse, ki živijo na njih, jim pošiljaš Ljubezen in Svetlobo ter sprejemaš Ljubezen in Svetlobo od njih, ki prihajajo k tebi. Imaš veselje in srečo, občudovanje in veselje. Točno to je mesto, kjer si bili, ko si bil otrok, ste ga obiskali v sanjah ali med vizijo s svojim Srcem, in to je vse tisti svet tvojega srca. Napolnjen si z ljubeznijo in svetlobo in vsem, kar potrebuješ.

Točno to je mesto, kjer si bil, ko si bili otrok, ki si ga obiskali v sanjah ali med vizijo s svojim Srcem, in to je vse tisti svet srca. Napolnjen si z ljubeznijo in svetlobo in vsem, kar potrebuješ. j

Zahvaljuj se  celotnemu Svetu okrog tebe in celotnemu Svetu srca, tvojemu svetemu mestu v srcu, tej luči resnice, ki je vedno tvoja resnična. In vrnite se do vrat svojega srca, ki lepo svetijo, in recite: „Ljubim! Ljubezen in svetloba vsem "," Mir prihajajočim! " in naredite sapo. Z vdihom, recimo en, in izdihom, z vdihom - dva in izdihom, z vdihom - trije in izdihom, z vdihom - štiri in izdihom, z vdihom - pet in izdihom, z vdihom - šest in izdihom, z vdihom - sedem in izdihnite. Izhajaš iz prostora svojega Srca in znova postajaš sam, v svoji prisotnosti tukaj in zdaj.

Hvala za vso to izkušnjo in hvala svojemu JAZ SEM in odprem oči. Si v redu! Ste v popolnem redu!

 

Ljubljena srca!

Bodite vedno v luči ljubezni svojega srca!

 

Lao Tzu

Pozitivne Misli

Podatki:

Socialna omrežja

PREJŠNJA MISEL3-KRAT HURA ZA NOVI TEDEN - lepe misli za začetek tedna
NASLEDNJA MISELJulij - bodi dober mesec