Karma pravi - Preden misliš, da te nihče

Karma pravi -  Preden misliš, da te nihče

Prenesi
KARMA pravi:

Preden misliš, da te nihče ne ljubi,
se spomni, da je nekdo, nekje, včasih skrivaj jokal, molil in se žrtvoval zate.


"Včasih se nam zdi, da smo sami na tem svetu - brez ljubezni, vendar se v teh trenutkih lahko naučimo dragocene lekcije. Ko se znajdemo v položaju, ko ne čutimo ljubezni, lahko šele takrat začnemo razumeti, kako smo nekoč nekoga prizadeli in mu zlomili srce.

Karma nam odpira oči na poti samospoznavanja. Ko dojamemo, kako osamljenost in hladnost vplivata na nas, lahko bolje razumemo, kaj pomeni biti ranljiv in odprt za ljubezen. Prisiljeni smo se spomniti trenutkov, ko smo morda drugemu človeku povzročili bolečino, in to nas spodbudi k iskanju sočutja in občutka povezanosti.

Karma nas uči, da vsa dejanja, vse besede, ki jih  dajemo ali ne dajemo, puščajo sled v življenjih drugih. Ko začnemo razumeti to enostavno resnico, se lahko bolj trudimo za širjenje ljubezni in razumevanja. To je pot, kjer se prebujamo in postajamo boljši ljudje, ki cenijo ljubezen, in jo lahko sami dajejo in prejmajo."

Čustva so čarobni mostovi med ljudmi. Nikoli ne pozabimo, kako dragocena je ljubezen in kako močno nas lahko poveže ali loči.

Pozitivne Misli

Podatki:

Socialna omrežja

PREJŠNJA MISELLahko Noč - Najdi svoj mir v ljubezni
NASLEDNJA MISELAngelčki v Sanjah: Sporočila Miru in Radosti