Voščilo za materinski dan

Voščilo za materinski dan

Prenesi

Voščilo za materinski dan:

Draga mama,

Ob materinskem dnevu želim izraziti neizmerno hvaležnost za vso ljubezen, podporo in žrtvovanje, ki si mi jih podarila skozi  leta. Tvoja nesebična ljubezen je bila moja svetilka v temi, tvoja moč pa moje vodilo v težkih časih. Hvala, ker si vedno bila tam zame, ne glede na vse.

Tvoja neizmerna predanost in ljubezen sta mi dali pogum, da stopim na svojo pot in sledim svojim sanjam. Tvoja modrost je bila moj vodnik, tvoja nežnost pa moj navdih. 

Mama, ti si moj zgled, moja junakinja, moja najboljša prijateljica. Tvoja prisotnost v mojem življenju je darilo, ki ga cenim bolj kot karkoli. Hvala ti za vse trenutke, ki smo jih delili skupaj, in za vse, kar še prihaja.

Ob tej priložnosti ti želim najlepši materinski dan. Naj bo dan napolnjen s smehom, ljubeznijo in srečo, ki si jo vedno širila tudi naokrog. Hvala, ker si tako izjemna mama. Ljubim te z vsem srcem.

Tvoj/a [Tvoje ime]


Drage mame!

Ob tej priložnosti vam želim najlepši materinski dan. Naj bo dan napolnjen s smehom, ljubeznijo in srečo, ki ste jo vedno širili tudi naokrog. Hvala, ker ste tako izjemna mama.

Vaše pozitivnemisli.com

Vse lepo za materinski dan vam želim!

Pozitivne Misli

Podatki:

Socialna omrežja

PREJŠNJA MISELVse lepo dragim damam za materinski dan
NASLEDNJA MISELSpoštuj se - Afirmacija dneva 24. marec