Srečno novo leto - voščilo

Srečno novo leto - voščilo

Prenesi

Najlepše novoletno voščilo 

V Novem letu ti želim, da bi tvoji dnevi bili napolnjeni z miru,
tvoje srce z ljubeznijo in tvoje življenje z veseljem.

Naj ti Novo leto prinese nešteto srečnih trenutkov!


V Novem letu ti želim, da bi tvoji dnevi bili napolnjeni z mirom, tvoje srce z ljubeznijo in tvoje življenje z veseljem. Naj ti Novo leto prinese nešteto srečnih trenutkov!

Začetek novega leta je kot sveža stran v knjigi našega življenja, priložnost, da zapišemo novo zgodbo, polno upanja, radosti in novih začetkov. To je čas, ko si lahko obljubimo, da bomo vsak dan živeli s polno mero zavestnosti in hvaležnosti za vse, kar imamo.

Naj bo to leto čas, ko boste našli mir v svojem srcu, ne glede na zunanje okoliščine. Mir, ki presega vse razumevanje, in ki vam bo prinesel stabilnost in jasnost v vsakem trenutku. Ljubezen naj bo vaš vodnik pri vseh odločitvah in dejanjih, ljubezen, ki združuje in ozdravlja.

Naj bo vaše življenje v Novem letu polno iskrenih nasmehov, topelih objemov in nešteto majhnih trenutkov, ki vsakdan spremenijo v nekaj posebnega. Najdite veselje v malih stvareh, saj so prav te tiste, ki življenju dajejo pravo vrednost.

Sreča ni v velikih dosežkih ali materialnih dobrinah, ampak v občutkih, ki jih delimo z drugimi, in v radostih, ki jih najdemo na naši poti. Naj bo vaše Novo leto svetlo, polno ljubezni in sreče!

PREJŠNJA MISELSrečno novo leto 2017
NASLEDNJA MISELSrečno novo leto 2020