8. MAREC - DAN ŽENA

8. MAREC - DAN ŽENA

Prenesi

8. MAREC Dan žena

365 misli TONE PAVČEK

Vsaka mama je prava MAMA,
dana za srečo in na veselje.

Prava. In ena sama.
Za vse življenje.

T. Pavček


8. marec Dan žena: Počastitev Materinstva po Tonetu Pavčku

"Vsaka mama je prava MAMA, dana za srečo in na veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje." - T. Pavček. Te besede priznanega slovenskega pesnika Tone Pavčka globoko odmevajo v srcih mnogih. V njih se skriva preprosta, a večna resnica o materinstvu in nenadomestljivi vlogi, ki jo ima mama v življenju vsakega posameznika.

Materinstvo je darilo, ki presega vse opredelitve in meje. Je izraz neizmerne ljubezni, neizčrpne skrbi in večne podpore. Pavčkove besede nas spominjajo, da vsaka mama prinaša edinstveno srečo in veselje v življenja svojih otrok, ne glede na okoliščine.

Na ta poseben dan, Dan žena, se spomnimo in počastimo vse mame - te neomajne vire moči, ljubezni in inspiracije. Priznavamo njihovo neprecenljivo vrednost in edinstvenost, ki je ključna za srečo in blagostanje družin in družb po vsem svetu.

Inspirativni zaključek: Naj bo 8. marec priložnost za izražanje naše ljubezni, spoštovanja in zahvale vsem mamam. Hvala vam, da ste naša sreča in veselje, prave in edine, za vse življenje. ❤️

© pozitivnemisli.com

Pozitivne Misli

Podatki:

Socialna omrežja

PREJŠNJA MISEL31. MAREC - 365 modrih misli - Nikoli ne izgubi upanja
NASLEDNJA MISEL5. marec - 365 modrih misli - OSAMLJENI si želijo