POZITIVČICA - Zvezde majhne čisto bele

POZITIVČICA - Zvezde majhne čisto bele

Prenesi

POZITIVČICA za srečno novo leto

Zvezde majhne
čisto bele se po nebu so podile,

da za božič bi svetile so nam tiho sporočile.


Snežne vile ljubke, nežne so se med oblaki skrile,
da na nebu bi kot lani srčne želje izpolnile.

Nastja K.

Božična Misel: Zvezde, Snežne Vile in Lepo Praznovanje

Zimske čarobnosti so tu, in božična misel nas opominja na lepoto in toplino praznikov. Božič je čas, ko se družine zbližujejo in skupaj ustvarjajo nepozabne trenutke. S svečami, okraski in vonjem po božičnih piškotih, se počutimo kot otroci znova. To je čas, ko se zvezde na nebu svetijo še posebej svetlo, kot simbol upanja in ljubezni.

Snežne vile so kot čarobne spremljevalke zime, ki nas očarajo s svojo nežnostjo. Ko snežna odeja pokrije svet, se počutimo, kot da smo v pravljici. Božič nam prinaša možnost, da izrazimo svoje želje in upamo na uresničitev sanj.

Božič je čas za praznovanje, smeh, in ljubezen. Ne glede na to, kako zasneženo je zunaj, naj bo naše srce vedno toplo in odprto za druge. Skupaj ustvarimo nepozabne trenutke in se spominjajmo, da so ljubezen, mir in skupnost prave vrednote prazničnega časa.

Zaključujemo to čarobno božično misel s željo, da bo praznični čas napolnjen s srečo, ljubeznijo in toplino. Naj vas zvezde na nebu vedno opomnijo na lepoto življenja, snežne vile pa vas spremljajo skozi zimsko pravljico. Srečno in veselo božično praznovanje vam želimo!

© 2023 Pozitivne Misli

 

PREJŠNJA MISELPozitivčica - Vse, kar si srce želi
NASLEDNJA MISELNovoletne voščilnice - Pozitivne Misli